6977460070(Κώστας), 6972719516(Γρηγόρης), 6989857447(Βαγγέλης) Κατάφυτο, Ασπροπόταμος, Τρικάλων
hero image
 
 
 
 
 
ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
ΑΦΟΙ ΒΟΥΚΙΑ | Εμπόριο & Τοποθέτηση Πέτρας - Πέτρινες Κατασκευές Τρίκαλα


Η πέτρα είναι φυσικό υλικό που με την κατάλληλη κατεργασία μπορεί να χαρίσει ζεστασιά και ομορφιά στον χώρο σας. Δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα άλλο οικοδομικό υλικό, γιατί είναι ένα φυσικό υλικό υψηλής αισθητικής, υψηλής αντοχής, με θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες και δεν επηρεάζεται από μικροοργανισμούς.

Με άφθονο μεράκι, αγάπη και αφοσίωση, η επιχείρησή μας “ΑΦΟΙ ΒΟΥΚΙΑ” η οποία βρίσκεται στα Τρίκαλα και το έμπειρο συνεργείο μας δημιουργούν έργα με πέτρα διαχρονικά, μοναδικής αισθητικής και ποιότητας στα Τρίκαλα και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Απευθύνομαι σε αυτούς που αγαπούν την παραδοσιακή αρχιτεκτονική, με πέτρα. Σπίτι όμορφο, υγιεινό, οικονομικό και αντισεισμικό. Σε συνεργασία με πολιτικούς μηχανικούς δημιουργούμε το σπίτι των ονείρων σας, ανάλογα με τις οικονομικές απαιτήσεις των πελατών μας.
 

 


 

 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ
ΑΠΟ ΠΕΤΡΑ:

  Οικίες, εξοχικά & καταστήματα
  Βρύσες - Πηγάδια
  Κολώνες & Καμάρες
  Επενδύσεις Τζακιών
  Ξυλόφουρνους - BBQ
  Πλακοστρώσεις με Πέτρα & Πλάκες
  Παρτέρια
​​​​​​​  Σκαλοπάτια
​​​​​​​  Επενδύσεις σε εσωτερικούς & εξωτερικούς τοίχους
 
Διαθέτοντας μία μεγάλη ποικιλία από διάφορα είδη πέτρας, ο πελάτης μπορεί να διαλέξει την πέτρα που επιθυμεί για το χώρο του ώστε να έχει το αποτέλεσμα που έχει φανταστεί. Έπειτα εμείς με πίστη στην παράδοση, επεξεργαζόμαστε τις πέτρες και χτίζουμε με μοναδικό στόχο το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Με αφετηρία την αγάπη μας για την τέχνη της πέτρας και με συμμάχους την φαντασία, την τεχνογνωσία και το έμπειρο συνεργείο μας παρέχουμε σε κάθε πελάτη μας ολοκληρωμένα έργα υψηλής ποιότητας

Η εξυπηρέτηση και η ικανοποίηση των πελατών μας αποτελούν το πρωταρχικό και βασικότερο μέλημά μας, καθώς πιστεύουμε ότι ο ικανοποιημένος πελάτης είναι το κλειδί για την επιτυχία.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα τα Τρίκαλα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.