6977460070(Κώστας), 6972719516(Γρηγόρης), 6989857447(Βαγγέλης) Κατάφυτο, Ασπροπόταμος, Τρικάλων
hero image
 
 
 
 
 
ΑΦΟΙ ΒΟΥΚΙΑ
Εμπόριο & Τοποθέτηση Πέτρας - Πέτρινες Κατασκευές Τρίκαλα


Η επιχείρησή μας “ΑΦΟΙ ΒΟΥΚΙΑ” η οποία βρίσκεται στα Τρίκαλα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με το εμπόριο και την τοποθέτηση πέτρας, προσφέροντας ποιοτικές λύσεις και κατασκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στα Τρίκαλα και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε κατασκευή με πέτρα επιθυμείτε. Από το χτίσιμο κτιρίων, επενδύσεις με πέτρα καθώς και πλακοστρώσεις προσφέροντας ποιοτικά και έργα απαράμιλλης αισθητικής. 

Επίσης, αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση πλακιδίων και μαρμάρων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους, καθώς και το ξύλωμα πλακιδίων. 
 

 


 

 
 
 
ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
Με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, δραστηροποιούμαστε με αφοσίωση στο δύσκολο και εξαιρετικά απαιτητικό τομέα των κατασκευών, στις τοποθετήσεις πλακιδίων και μαρμάρων στις επενδύσεις πέτρας, πέτρας Ασπροποτάμου, στις κατασκευές πέτρινων σπιτιών και στην επεξεργασία και εμπόριο πέτρας.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει άμεση εξυπηρέτηση από όπου μας ζητηθεί πανελλαδικά και μπορεί να ανακαινίσει ιδιωτικούς χώρους και επαγγελματικούς στοχεύοντας πάντα στην πλήρη και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

Χρησιμοποιούμε υπερσύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό, έχοντας ως γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας και  τηρούμε πιστά όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές κάθε έργου που πραγματοποιούμε.

Οι πρωτοποριακές τεχνικές, η φαντασία μας, οι οικονομικές τιμές, χωρίς μείωση της ποιότητας, καθώς και η παράδοση τους στον συμφωνημένο χρόνο, μας έχουν συγκαταλέξει ως μία από τις πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις στα Τρίκαλα αλλά και πανελλαδικά.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα τα Τρίκαλα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.