6977460070(Κώστας), 6972719516(Γρηγόρης), 6989857447(Βαγγέλης) Κατάφυτο, Ασπροπόταμος, Τρικάλων
hero image
 
 
 
 
 
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ
ΑΦΟΙ ΒΟΥΚΙΑ | Εμπόριο & Τοποθέτηση Πέτρας - Πέτρινες Κατασκευές Τρίκαλα


Το μάρμαρο, ο γρανίτης και τα φυσικά πετρώματα είναι διαχρονικά υλικά που δίνουν εντυπωσιακή εμφάνιση σε κάθε χώρο. Τον αναβαθμίζουν προσδίδοντάς του κύρος και πολυτέλεια. Η ομορφιά τους, οι φυσικοί χρωματισμοί και η ικανότητά τους να δένουν αισθητικά με άλλα υλικά και διακοσμητικά στοιχεία τα καθιστούν περιζήτητα σε ανακαινίσεις αλλά και νέες κατασκευές κτιρίων.

Με πίστη στην παράδοση του μαρμάρου, η επιχείρησή μας “ΑΦΟΙ ΒΟΥΚΙΑ” η οποία βρίσκεται στα Τρίκαλα, μπορεί να σας προσφέρει ολοκληρωμένες, λειτουργικές και αξιόπιστες λύσεις για την τοποθέτηση μαρμάρων στην οικία και τον επαγγελματικό σας χώρο στα Τρίκαλα και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από μάρμαρα, γρανίτες και πολλά ακόμα φυσικά πετρώματα ώστε να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στο ύφος και το στυλ του χώρου σας.
 

 


 

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Δάπεδα
  Πάγκους Κουζίνας
  Σκάλες
  Επένδυση Πισίνας
  Μπάνιο
  Επένδυση τζακιού
  Περβάζια
  Ορθομαρμάρωση κτιρίου
​​​​​​​  Ειδικές Κατασκευές
Επεξεργαζόμαστε τα μάρμαρα, με γνώση, πείρα και μεράκι έχοντας μοναδικό στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε ανάγκη μπορεί να έχει ένας ιδιώτης, αρχιτέκτονας ή κατασκευαστής.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να υλοποιήσουμε έργα διαχρονικά που θα κάνουν το χώρο σας να ξεχωρίζει.

​​​​​​​Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο του μαρμάρου, μπορούμε να ανταποκριθούμε σε πληθώρα ειδικών απαιτήσεων, από την πιό απλή, μέχρι μια ειδική κατασκευή δικών σας προδιαγραφών. 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα τα Τρίκαλα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.