6977460070(Κώστας), 6972719516(Γρηγόρης), 6989857447(Βαγγέλης) Κατάφυτο, Ασπροπόταμος, Τρικάλων
hero image
 
 
 
 
 
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ
ΑΦΟΙ ΒΟΥΚΙΑ | Εμπόριο & Τοποθέτηση Πέτρας - Πέτρινες Κατασκευές Τρίκαλα


Τα πλακάκια είναι παγκοσμίως τα πιο διαδεδομένα υλικά για την επικάλυψη των δαπέδων και των ευαίσθητων τοίχων όπως είναι της κουζίνας και του μπάνιου.

Διαθέτοντας ένα έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο, η επιχείρησή μας  “ΑΦΟΙ ΒΟΥΚΙΑ” η οποία βρίσκεται στα Τρίκαλα, μπορεί να αναλάβει την τοποθέτηση πλακιδίων σε οικίες, εξοχικά και επαγγελματικούς χώρους στα Τρίκαλα και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Μπορούμε να αναλάβουμε από την πιο απλή τοποθέτηση πλακιδίων δαπέδου και τοίχου ως τις ιδιαίτερα δύσκολες και απαιτητικές τοποθετήσεις πλακιδίων έχοντας πάντα ως βασικό μας μέλημα τη συνέπεια και το άριστο αποτέλεσμα, έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν στο μέλλον προβλήματα από κακοτεχνίες.
 

 


 

 
 
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ
ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΣΕ:

  Βεράντας
  Δαπέδου
  Κουζίνες
  Μπάνια
  Τζακούζι
​​​​​​​  Πισίνες κ.α.
 
 
 
Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση πλακιδίων σε νέα κτίρια, την αντικατάσταση πλακιδίων σε παλαιά κτίρια καθώς και την αποξήλωση παλαιών πλακιδίων.

Χάρη στην πολυετή πείρα μας στην τοποθέτηση όλων των ειδών πλακιδίων μπορούμε να σας παρέχουμε εγγύηση εργασιών με τελευταίας τεχνολογίας εργαλεία και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα τα Τρίκαλα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.